Helaas, Je kunt momenteel niet meer online bestellen. Deze complete webshop wordt ter overname aangeboden. In dit artikel lees je hier meer over!

  • MasterCard
  • iDEAL
  • TNT
  • PayPal

Welkom bezoeker!

Leren Riemen | Stel je eigen riem samen

Stel je eigen riem samen bij Belts2Match

Als dat toch eens zou kunnen dachten wij in 2012...

Ons basisconcept is snel en betaalbaar, kwalitatief hoogwaardige, leren, suède en nubuck riemen of "ceintuurs" op bestelling leveren over de hele wereld. Dit basisconcept passen we toe op 4 type riemen of "ceintuurs" omdat we onderscheid willen maken in "Vrouwelijke", "Formal", "Chino" en "Casual" outfits.

Stel direct je eigen riemen samen!

Smal, Formal, Chino of Casual breedte plus Polsriemen

Met een vrouwelijke outfit proberen we het brede scala aan jurkjes, rokjes en tunieken te beschrijven voor alle gelegenheden. Met de formal outfit bedoelen we een (mantel) pak of kostuum voor de zakelijke, plechtige of feestelijke gelegenheden. De chino outfit heeft meer betrekking op sportiviteit en vrije tijd terwijl met de casual outfit de jeans en denim richting wordt bedoeld. Bij elk van deze outfits hoort een eigen breedte van riem of ceintuur. De vrouwelijke smalle riem wordt bij ons op <15mm breedte gesneden. De formal riem op 35mm, de chino riemen op 40mm en de casual riemen op 45mm.

Smalle riemen    Formal riemen 

Chino riemen    Casual riemen

Met het matchen van riemen (Belts2Match) bedoelen wij dus matchen met je outfit qua breedte en matchen met je accessoires qua kleur en materiaal. Bovendien maken we het bij Belts2Match mogelijk om je riem helemaal passend te maken en te matchen met jouw maat door de mogelijkheid te bieden om uit 9 lengtematen (van 75cm t/m 115cm) te kiezen.

Zo kan je dus snel en eenvoudig precies de riem of riemen samenstellen welke matchen met jou! Het is zo simpel als 1-2-3.

    • 1. kies de gewenste outfit (breedte);
    • 2. match kleur en materiaal met ons handige kleuren script;
    • 3. maak je riem(en) exact passend voor jouw maat.

1 riem, 4 breedtes, 29 kleuren en 9 lengtes... Totaal 963 mogelijkheden.

Je eigen riem ontwerpen, dat is alleen mogelijk bij Belts2Match en daar zijn we best een beetje trots op. Dus, niet langer wachten en: aan de slag!

Belts2Match, matching belts online

Webshop by: JBOMedia