Helaas, Je kunt momenteel niet meer online bestellen. Deze complete webshop wordt ter overname aangeboden. In dit artikel lees je hier meer over!

  • MasterCard
  • iDEAL
  • TNT
  • PayPal

Welkom bezoeker!

Leren Riemen | Smalle dames riemen

Smalle dames riemen

Smalle dames riemen      Smalle cognac nubuck dames riem

Riemen zijn er in allerlei soorten en maten. Bij Belts2Match gaan we uitsluitend voor leren riemen en maken we onderscheid in riem breedte met onze categoriën smalle riemen, formal riemen, chino riemen en casual riemen. We maken dit onderscheid bewust om een matchende riem te kunnen aanbieden voor elke denkbare outfit en gelegenheid. Bovendien zijn al onze riemen voorzien van onze eigen (nikkelvrije) gesp en passant met logo om het individuele karakter te onderstrepen.

Stel direct je eigen smalle riemen samen

Onze smalle leren riemen zijn gesneden op een breedte van <15mm zodat ze uitstekend passen in een fijne pantalon op een mantelpakje of bij dat zomerse jurkje. Een prachtig, chique accessoire om complementair te matchen met slippers, pumps, tas of jas... Een echte finishing touch die ook met meerdere tegelijk gedragen kan worden! Met onze smalle riemen kan elke zomerse, feestelijke vrouwelijke outfit, stijlvol van een belangrijk accent worden voorzien. Bekijk hier onze gehele smalle riemen collectie.

Met de smalle, leren en nubuck riemen kan voor ieders smaak de gewenste uitstraling worden gekozen. Uiteraard bij Belts2Match leverbaar in de exacte riemmaat voor jou én met gratis verzending.

Belts2Match, matching belts online

Webshop by: JBOMedia