Helaas, Je kunt momenteel niet meer online bestellen. Deze complete webshop wordt ter overname aangeboden. In dit artikel lees je hier meer over!

  • MasterCard
  • iDEAL
  • TNT
  • PayPal

Welkom bezoeker!

Leren Riemen | Rode leren riemen

Rode leren riemen

Bordeaux rode suède riem   Rode leren riem   Smalle rode leren riem

Rood is al zolang een "trendy" kleur dat we het voorvoegsel -trendy- wel kunnen weglaten. Rood is passie, vuur en warmte. Chique donker bordeaux of zomers fris rosé. Rood is authentiek en eigenzinnig, precies zoals jij! Iedereen, zowel man als vrouw, zou minimaal 1 rode lederen riem in de kast moeten hebben hangen. Keuze genoeg bij Belts2Match en combinatie mogelijkheden te over.

Direct zelf rode riemen samenstellen

Bij Belts2Match zijn er natuurlijk rode riemen in het assortiment in elke beschikbare breedte en dus voor elke denkbare gelegenheid en combinatie. Zowel in volnerf leer als in suède. Het mooiste leer en de fijnste suède gecombineerd met onze nikkelvrije gesp en trademark passant. Traditioneel en ambachtelijk handwerk uit Italië en Nederland. Naturally Dutch.

Kijk eens naar de mooie materiaalkeuze en de fraaie afwerking van bijvoorbeeld onze Smalle riemen van <15mm breedte. En als dit wat te smal is voor jou smaak dan kan je eenvoudig verder winkelen in onze Formal riemen van 35mm breedte, onze Chino collectie (40mm breedte) of onze Casual collectie met leren riemen van 45mm breedte. Hier vind je altijd een riem met een breedte voor jou gewenste outfit. Zowel voor heren als voor dames. Bovendien bestel je hier natuurlijk altijd je riem in exact de juiste maat.

Grijp je kans in onze uitgebreide collectie rode en anders gekleurde leren heren en dames riemen. Bestel meerdere riemen tegelijk om te profiteren van onze combinatie kortingen tot wel 20% en... bij ons zijn alle verzendingen wereldwijd gratis!

Belts2Match, matching belts online 

Webshop by: JBOMedia