Helaas, Je kunt momenteel niet meer online bestellen. Deze complete webshop wordt ter overname aangeboden. In dit artikel lees je hier meer over!

  • MasterCard
  • iDEAL
  • TNT
  • PayPal

Welkom bezoeker!

Leren Riemen | Polsriemen

Polsriemen

Smalle dames riemen   Cognac nubuck leren polsriem - armband   Smalle cognac nubuck dames riem

Riemen zijn er in allerlei soorten en maten. Bij Belts2Match gaan we uitsluitend voor leren riemen en maken we onderscheid in riem breedte met onze categoriën smalle riemen, formal riemen, chino riemen en casual riemen. We maken dit onderscheid bewust om een matchende riem te kunnen aanbieden voor elke denkbare outfit en gelegenheid. Aanvullend op onze assortiment heupriemen hebben we in dezelfde lijn ook stoere polsriemen in de collectie. Bovendien zijn al onze riemen voorzien van onze eigen gesp en passant met logo om het individuele karakter te onderstrepen.

Stel direct je eigen polsriemen samen

Onze polsriemen zijn, net als onze smalle riemen, gesneden op een breedte van <15mm. Smal genoeg om elegant 3 keer om je pols te kunnen twisten en breed genoeg om een stoer en uitgesproken statement te maken. Een prachtig, chique accessoire om complementair te matchen met je heupriem of solitair toe te passen. Bekijk hier onze gehele polsriemen collectie.

Met de leren en nubuck polsriemen van Belts2Match kan voor ieders smaak de gewenste uitstraling worden gekozen. De polsriemen worden geleverd in one-size én met gratis verzending.

Belts2Match, matching belts online

Webshop by: JBOMedia