Helaas, Je kunt momenteel niet meer online bestellen. Deze complete webshop wordt ter overname aangeboden. In dit artikel lees je hier meer over!

  • MasterCard
  • iDEAL
  • TNT
  • PayPal

Welkom bezoeker!

Leren Riemen | Herenriemen

Herenriemen

       

Een goede herenriem moet aan zo veel eisen voldoen... De juiste keuze maken is niet eenvoudig. Je wilt een riem die past bij je kleding. Een broekriem moet goed zitten. Maar ook uiterlijk is van belang. Je wilt goed voor de dag komen, bij uiteenlopende gelegenheden. Natuurlijk wil je ook jezelf zijn. Een riem helpt daarbij, door niet te irriteren en door mooi en sierlijk te zijn. Van formele smalle riemen tot trendy brede riemen. Herenriemen die passen vind je bij Belts2Match.

Direct online uw eigen riemen samenstellen

Smal, Formal, Chino of Casual breedte plus Polsriemen

Hoe heren riemen dragen, dat hang van hun eigen voorkeuren af. Verschillende broeken verlangen andere riemen. De afmetingen van een broekriem voor een chino zijn anders dan die voor een gewone broek. Mannenriemen moeten comfortabel zijn en dus goed aansluiten bij de broek die je draagt. Als je een herenriem bestelt bij Belts2Match, dan kun je heel precies invullen aan welke eisen je riem moet voldoen. Zo heb je altijd een match!

Wees stout, origineel, authentiek en kleurrijk met Belts2Match.

Herenriemen

Herenriemen zelf matchen

Bij Belts2Match kies je zelf welke riem je koopt. De mogelijkheden zijn eindeloos. In de webwinkel vind je mooie basisontwerpen. Daar kun jij dan zelf mee verder. Voer in welk materiaal je herenriem volgens jou moet hebben, kies een mooie kleur uit, geef de gewenste maat in, kies het type broek dat je met je riem wilt combineren – een chino, een spijkerbroek, een pantalon – en je bestelling is klaar om te verzenden. Zo makkelijk is het om online herenriemen te kopen!

Herenriem online kopen

Herenriemen kopen is met de nieuwe media zeker makkelijker geworden. Voorheen ging je voor een riem naar een winkel in de buurt en moest je maar tevreden zijn met wat je daar aantrof. Vaak was dat niet veel. Een herenriem, ach, dat was een gebruiksvoorwerp. Nu is dat wel anders. Met een stijlvolle riem kun je veel meer uitdrukken. Kiezen doe je online, matchen doe je bij Belts2Match. Het is zo eenvoudig als 1-2-3.

1. Kies de riem breedte die past bij je outfit;

2. Kies je kleur om te matchen;

3. Geef je riemmaat op;

Bestel met een paar eenvoudige muisklikken jouw riemen.

Een herenriem online bestellen is bij Belts2Match niet alleen leuk en gemakkelijk, het is ook veilig. Onze webshop heeft de voorbije jaren een vaste schare klanten opgebouwd die weten dat onze herenriemen degelijk zijn en dat onze service heel betrouwbaar is. Want ook dat is matchen. Wij houden rekening met jouw wensen, zodat het kopen van een nieuwe riem ook echt een prettige ervaring is! Bovendien: de verzending van uw bestelling is altijd gratis, wereldwijd! Zo matched uw riem ook financieel.

Belts2Match, matching belts online

Webshop by: JBOMedia