Helaas, Je kunt momenteel niet meer online bestellen. Deze complete webshop wordt ter overname aangeboden. In dit artikel lees je hier meer over!

  • MasterCard
  • iDEAL
  • TNT
  • PayPal

Welkom bezoeker!

Leren Riemen | Formele heren en dames riemen

Formele heren en dames riemen

Formele heren en dames riemen   Formele licht blauwe suède riem   Formele rosé suède riem

Riemen zijn er in allerlei soorten en maten. Bij Belts2Match gaan we uitsluitend voor leren riemen en maken we onderscheid in riem breedte met onze categoriën smalle riemen, formal riemen, chino riemen en casual riemen. We maken dit onderscheid bewust om een matchende riem te kunnen aanbieden voor elke denkbare outfit en gelegenheid. Bovendien zijn al onze riemen voorzien van onze eigen (nikkelvrije) gesp en passant met logo om het individuele karakter te onderstrepen.

Formele riemen

Onze formele leren riemen zijn gesneden op een breedte van 35mm zodat ze uitstekend passen in een pantalon (kostuum) of op mantelpakje. Een prachtig, chique accessoire om complementair te matchen met schoenen, pumps, tas of jas... Een echte "dress belt" zoals de Engelsen zeggen. Met onze formele riemen kan elke zakelijke, officiële of feestelijke outfit, voor zowel man als vrouw, stijlvol van een belangrijk accent worden voorzien. Bekijk hier onze gehele Formal collectie.

De formal, leren, suède en nubuck riemen zijn er in een basic en een executive uitvoering, zodat voor ieders smaak de gewenste uitstraling kan worden gekozen. Uiteraard bij Belts2Match leverbaar in de exacte riemmaat voor jou én met gratis verzending.

Belts2Match, matching belts online

Webshop by: JBOMedia