Helaas, Je kunt momenteel niet meer online bestellen. Deze complete webshop wordt ter overname aangeboden. In dit artikel lees je hier meer over!

  • MasterCard
  • iDEAL
  • TNT
  • PayPal

Welkom bezoeker!

Leren Riemen | Damesriemen

Damesriemen

        

Ben je op zoek naar een mooie damesriem? Er is zoveel mogelijk in damesriemen, dat die zoektocht nog lang niet makkelijk is. Belts2Match brengt overzicht. In onze webwinkel vind je alle damesriemen die wij verkopen, maar er is meer. Onze website stelt je namelijk in de gelegenheid om je eigen riem te ontwerpen! Van smalle vrouwelijke riemen tot brede trendy riemen. Met een matching polsriem om de look compleet te maken. Dat is waar Belts2Match voor staat: riemen die matchen – damesriemen die passen bij jou.

Direct zelf samenstellen

Smal, Formal, Chino of Casual breedte plus Polsriemen

Er zijn vele redenen waarom dames riemen zo mooi vinden. Ze maken je outfit echt compleet. Als je bijvoorbeeld een donkerblauw jurkje met bruine leren laarsjes combineert, dan kun je met een bruine damesriem eenheid in je outfit brengen. Mooie damesriemen matchen met schoenen en handtassen, maar ook met andere kledingstukken. Niet onbelangrijk is ook dat je met een riem je taille net iets vrouwelijker kunt maken.

Leren Dames riemen

Belts2Match Damesriemen

Belts2Match is een webshop voor riemen, maar Belts2Match is veel meer dan dat. Wij zorgen er voor dat de damesriem die jij bij ons koopt ook echt past bij wie jij bent. Want een riem moet communiceren met de rest van je kleding: contrasteren en complementeren. Wij begrijpen hoe nauw dat soms luistert. Combineer je je riem met een jurkje, een mantelpak, met een jeans, met een chino? Gelukkig zijn de mogelijkheden in onze riemenwebshop haast onbeperkt.

Zelf damesriemen maken, dat kan! Belts2Match onderscheidt zich van andere webwinkels door de mogelijkheid om zelf je riem samen te stellen. Wij bieden een nikkel vrije gesp en een passant. Je bepaalt vervolgens zelf het materiaal de kleur en uiteraard de exacte lengtemaat. Wil je een leren damesriem, of liever suède? Zoek je een klassieke kleur als zwart of bruin, of wil je je juist onderscheiden met rood, blauw, paars of nog andere kleuren? Alle damesriemen kun je bij ons bestellen, er zijn honderden mogelijkheden.

Wees stout, origineel, authentiek en kleurrijk met Belts2Match.

Damesriem online bestellen

Damesriemen kopen kan eenvoudig online. In onze webshop kun je de riemen aanvinken die jij het mooist vindt. Je kunt dan zelf kleur, materiaal en maat invullen. Wil je je riem met een jurkje, een chino of juist met een nette, formele kledingstijl combineren? Door dat in te vullen weten wij welke afmetingen je nieuwe riem moet hebben. Het is zo eenvoudig als 1-2-3.

1. Kies de riem breedte die past bij je outfit;

2. Kies je kleur om te matchen;

3. Geef je riemmaat op;

Bestel met een paar eenvoudige muisklikken jouw riemen.

De damesriemen die je uit hebt gezocht worden in het winkelwagentje gelegd, daarna kun je afrekenen. Je huis hoef je daarvoor niet meer uit!

Belts2Match, matching belts online

Webshop by: JBOMedia