Helaas, Je kunt momenteel niet meer online bestellen. Deze complete webshop wordt ter overname aangeboden. In dit artikel lees je hier meer over!

  • MasterCard
  • iDEAL
  • TNT
  • PayPal

Welkom bezoeker!

Leren Riemen | Chino heren en dames riemen

Chino heren en dames riemen

Chino heren en dames riemen   Chino licht blauwe suède riem   Chino rosé suède riem

Riemen zijn er in allerlei soorten en maten. Bij Belts2Match gaan we uitsluitend voor leren riemen en maken we onderscheid in riem breedte met onze categoriën smalle riemen, formal riemen, chino riemen en casual riemen. We maken dit onderscheid bewust om een matchende riem te kunnen aanbieden voor elke denkbare outfit en gelegenheid. Bovendien zijn al onze riemen voorzien van onze eigen (nikkelvrije) gesp en passant met logo om het individuele karakter te onderstrepen.

Stel direct je eigen chino riemen samen

Onze chino leren riemen zijn gesneden op een breedte van 40mm en zijn daarmee uitstekend geschikt voor toepassing in een sportieve, leisure outfit met een bandplooi- of chino (korte) broek. Een prachtig en kwalitatief hoogwaardig accessoire voor een verzorgde outfit op een onbezorgde dag. Ook uitermate geschikt als sportieve golfriem vanwege de uitgesproken kleuren in ons pallet. Bekijk hier onze gehele Chino collectie.

De chino, leren, suède en nubuck riemen zijn er in een basic en een executive uitvoering, zodat voor ieders smaak de gewenste uitstraling kan worden gekozen. Uiteraard bij Belts2Match leverbaar in de exacte riemmaat voor jou én met gratis verzending.

Belts2Match, matching belts online

Webshop by: JBOMedia