Helaas, Je kunt momenteel niet meer online bestellen. Deze complete webshop wordt ter overname aangeboden. In dit artikel lees je hier meer over!

  • MasterCard
  • iDEAL
  • TNT
  • PayPal

Welkom bezoeker!

Leren Riemen | Casual heren en dames riemen

Casual heren en dames riemen

Casual heren en dames riemen   Casual licht blauwe suède riem   Casual rosé suède riem

Riemen zijn er in allerlei soorten en maten. Bij Belts2Match gaan we uitsluitend voor leren riemen en maken we onderscheid in riem breedte met onze categoriën smalle riemen, formal riemen, chino riemen en casual riemen. We maken dit onderscheid bewust om een matchende riem te kunnen aanbieden voor elke denkbare outfit en gelegenheid. Bovendien zijn al onze riemen voorzien van onze eigen (nikkelvrije) gesp en passant met logo om het individuele karakter te onderstrepen.

Stel direct je eigen casual riemen samen

Onze casual leren riemen zijn gesneden op een breedte van 45mm en zijn daarmee uitstekend geschikt voor toepassing in jeans of spijkerbroek. De volle breedte van deze riemen komt het best tot uiting in een stoere onconventionele outfit. Hiermee creëer je een verzorgde nonchelante look. Het is een stevig statement, maar iedereen kan het hebben! Ook uitermate geschikt als sterke "heavy duty" riem voor outdoor gebruik. Bekijk hier onze gehele Casual collectie.

De casual, leren, suède en nubuck riemen zijn er in een basic en een executive uitvoering, zodat voor ieders smaak de gewenste uitstraling kan worden gekozen. Uiteraard bij Belts2Match leverbaar in de exacte riemmaat voor jou én met gratis verzending.

Belts2Match, matching belts online

Webshop by: JBOMedia