Helaas, Je kunt momenteel niet meer online bestellen. Deze complete webshop wordt ter overname aangeboden. In dit artikel lees je hier meer over!

  • MasterCard
  • iDEAL
  • TNT
  • PayPal

Welkom bezoeker!

Leren Riemen | Bruine leren riemen

Bruine leren riemen

Bruine leren riemen   Bruine suède riem   Smalle bruine riem

Bruin is één van de basiskleuren waar iedereen, zowel man als vrouw, minimaal 3 lederen riem van op voorraad dient te hebben. Dit hebben we in ieder geval wel eens horen fluisteren... Logisch, want een neutrale leerkleur als bruin combineert natuurlijk prima met andere bruine of natuurlijke elementen en accessoires (ton sur ton), maar kan ook uitstekend als balanskleur toegepast worden in een wat kleurigere outfit. Bruine leren riemen zijn een must voor elke kledingkast. 

Bij Belts2Match zijn er natuurlijk bruine riemen in het assortiment in elke beschikbare breedte en dus voor elke denkbare gelegenheid en combinatie. Zowel in volnerf leer als in nubuck en suède. Het mooiste leer gecombineerd met onze nikkelvrije gesp en trademark passant. Traditioneel en ambachtelijk handwerk uit Nederland. Naturally Dutch.

Kijk eens naar de mooie materiaalkeuze en de fraaie afwerking van bijvoorbeeld onze Smalle riemen van <15mm breedte. En als dit wat te smal is voor jou smaak dan kan je eenvoudig verder winkelen in onze Formal riemen van 35mm breedte, onze Chino collectie (40mm breedte) of onze Casual collectie met leren riemen van 45mm breedte. Hier vind je altijd een riem met een breedte voor jou gewenste outfit. Zowel voor heren als voor dames. Bovendien bestel je hier natuurlijk altijd je riem in exact de juiste maat.

Grijp je kans in onze uitgebreide collectie bruine en anders gekleurde leren heren en dames riemen. Bestel meerdere riemen tegelijk om te profiteren van onze combinatie kortingen tot 20% en... bij ons zijn alle verzendingen wereldwijd gratis!

Belts2Match, matching belts online 

Webshop by: JBOMedia