Helaas, Je kunt momenteel niet meer online bestellen. Deze complete webshop wordt ter overname aangeboden. In dit artikel lees je hier meer over!

  • MasterCard
  • iDEAL
  • TNT
  • PayPal

Welkom bezoeker!

 

Altijd al de wens gehad om een eigen webwinkel te hebben en te runnen? Hier is je kans om een volledig draaiende webshop over te nemen.

Wegens (gelukkige) omstandigheden zie ik me genoodzaakt het gevestigde merk Belts2Match "lock stock and barrel" te verkopen. Belts2Match is in 2012 opgericht en geniet nu na 5 jaar een mooie (digitale) bekendheid als riemen winkel. SEO technisch geoptimaliseerd en mobiel ondersteund. Er staan 3 websites online namelijk de Nederlandstalige .nl, de Duitstalige .de en de Engelstalige .com.

Lees meer

Valentijn en verder...

Monday 12 Jun 2017

Valentijn met Belts2Match

Cadeautjes geven en geschenken ontvangen is natuurlijk altijd een plezier. Zeker als deze persoonlijk en speciaal zijn. Hiervoor zouden we eigenlijk geen aanleidingen nodig moeten hebben, maar een paar keer per jaar is er toch een kleine reminder om ons  in de juiste 'mood' te brengen. Valentijnsdag is zo'n uitzondering.

Lees meer

Duurzaam hergebruik

Wednesday 23 Nov 2016

Gooi je oude riemen nog niet weg!

Wellicht niet helemaal strak genoeg meer en vervangen voor mooie nieuwe (Belts2Match) riemen en ceintuurs, maar gooi je oude leren riemen nog niet weg. Check hier enkele hergebruik opties.

Lees meer

Keuzes, keuzes

Saturday 17 Sep 2016

Wat ga jij dragen op je voorjaars outfit dit jaar?

Massa's kleuren, vorm en materialen om uit te kiezen. Bij Belts2Match heb je alle keuze om je outfit compleet te maken en volledig te matchen. Check hier jouw leren accesoires.

Lees meer

Jeans, jeans, jeans

Thursday 14 Apr 2016

Te veel blauw is onmogelijk dit voorjaar. Verwassen, nieuw, strak of casual, alles kan!

Check onze bijpassende leren en suède riemen. 

Lees meer

Bordeaux is het nieuwe Zwart

Monday 21 Sep 2015

Dit mode najaar gaat in het teken staan van volle warme kleuren. Oker, diep paars en vooral Bordeaux!

Bordeaux als nieuwe basis voor je gehele garderobe? Wie gaat er nog volledig 'om' als het om mode gaat?

Een uitstekend alternatief is uiteraard om met een aantal wel gekozen accessoires je huidige garderobe up-to-date te maken. Hou je basics en show je mode gevoel met schoenen, een tas en natuurlijk Belts2Match! 

Lees meer

Zwart, bruin, rood, blauw of GROEN...

Bij Belts2Match kan je leren riemen en armbanden matchen waarmee je maar wilt. 

Stoer, subtiel, in your face...

Lees meer

Valentijn met Belts2Match

Thursday 29 Oct 2015

Valentijn met Belts2Match

Cadeautjes geven en geschenken ontvangen is natuurlijk altijd een plezier. Zeker als deze persoonlijk en speciaal zijn. Hiervoor zouden we eigenlijk geen aanleiding nodig moeten hebben, maar een paar keer per jaar is er toch een kleine reminder om ons in de juiste 'mood' te brengen. Valentijnsdag is zo'n uitzondering...

Lees meer

Truphone heeft, als hoofdsponsor van voetbalclub Vitesse, met House of Kent een promotieteam samengesteld om tijdens de thuis wedstrijden in de Gelredome het merk stijlvol onder de aandacht te brengen. De hoofdkleur in het merk en logo is hemels blauw en laat Belts2Match die kleur nu juist in het basis assortiment hebben...! Prachtig voorbeeld van hoe een zorgvuldig gekozen accessoire het verbindende element kan zijn in corporate fashion.

Lees meer

Riemen zijn er in alle soorten en maten. Bij Belts2Match verkopen we alleen kwaliteitsproducten in full-grain leer, suède en nubuck. We hebben keuze uit 4 breedte maten en 29 kleuren waarmee je je persoonlijkheid kan laten spreken. Bovendien zijn alle riemen in 9 lengtematen te bestellen zodat je riem altijd past zoals het bedoeld is. Maar hoe bepaal je nu jouw exacte riemmaat?...

Lees meer
Webshop by: JBOMedia