Helaas, Je kunt momenteel niet meer online bestellen. Deze complete webshop wordt ter overname aangeboden. In dit artikel lees je hier meer over!

  • MasterCard
  • iDEAL
  • TNT
  • PayPal

Welkom bezoeker!

Leren Riemen | Blauwe leren riemen

Blauwe leren riemen

Blauwe suède leren riem   Smalle blauwe leren riem   Hemels blauwe leren riem

Blauw wordt beschouwd als een vrij uitgesproken kleur voor een riem en toch... zó gek is het nu ook weer niet. Past natuurlijk uitstekend in jeans en andere kleurrijke outfits! Iedereen, zowel man als vrouw, zou minimaal 1 blauwe lederen riem op voorraad dienen te hebben. Blauw voor bij je "blue suède shoes" en natuurlijk hemels blauw voor bij dat geweldige "polka dot" jurkje. Keuze genoeg bij Belts2Match en combinatie mogelijkheden te over.

Direct zelf samenstellen

Bij Belts2Match zijn er natuurlijk blauwe riemen in het assortiment in elke beschikbare breedte en dus voor elke denkbare gelegenheid en combinatie. Zowel in volnerf leer als in  suède. Het mooiste leer en de fijnste suède gecombineerd met onze nikkelvrije gesp en trademark passant. Traditioneel en ambachtelijk handwerk uit Italië en Nederland. Naturally Dutch.

Kijk eens naar de mooie materiaalkeuze en de fraaie afwerking van bijvoorbeeld onze Smalle riemen van 15mm breedte. En als dit wat te smal en te informeel is voor jou smaak dan kan je eenvoudig verder winkelen in onze Formal riemen van 35mm breedte, onze Chino collectie (40mm breedte) of onze Casual collectie met leren riemen van 45mm breedte. Hier vind je altijd een riem met een breedte voor jou gewenste outfit. Zowel voor heren als voor dames. Bovendien bestel je hier natuurlijk altijd je riem in exact de juiste maat.

Grijp je kans in onze uitgebreide collectie blauwe en anders gekleurde leren heren en dames riemen. Bestel meerdere riemen tegelijk om te profiteren van onze combinatie kortingen en... bij ons zijn alle verzendingen wereldwijd gratis!

Belts2Match, matching belts online 

Webshop by: JBOMedia